Menu Close

Prijelaznici s drugih visokih učilišta

SVEUČILIŠTE U SLAVONSKOM BRODU
Tehnički odjel
Slavonski Brod, Trg Ivane Brlić-Mažuranić 2

PREDMET: PRIJELAZ STUDENATA SA DRUGIH VISOKIH UČILIŠTA

Kako bi se ostvario prijelaz s drugog visokog učilišta na neki od stručnih prijediplomskih studija koje izvodi Tehnički odjel potrebna je sljedeća dokumentacija:

  1. Zahtjev za prijelaz – u zahtjevu obavezno navesti adresu stanovanja, kontakt telefon (fiksni i/ili mobilni), e-mail adresu te željeni temelj financiranja studija (redoviti ili izvanredni studij).

Obrazac zahtjeva dostupan je OVDJE.

  1. Ovjereni prijepis ocjena s Visokog učilišta s kojeg se dolazi.
  2. Ovjereni studijski program – za studente koji nisu sa UNISB.
  3. Potvrdu o ocjenama iz stranog jezika – ukoliko ocjena nije navedena na prijepisu ocjena. (U protivnom kolegiji neće biti priznati).

Zahtjev s pripadajućom dokumentacijom potrebno je dostaviti poštom ili osobno na adresu Sveučilišta u Slavonskom Brodu, Trg Ivane Brlić-Mažuranić 2, 35000 Slavonski Brod, najkasnije do 26. rujna 2024. godine.

VAŽNO!

Odluka o priznavanju ispita će se dostaviti na e-mail adresu koju ste naveli u zamolbi. Uz odluku će biti dostavljena i obavijest o upisu (termini, troškovi, potrebna dokumentacija).

Studenti koji imaju status redovitog studenta 1. godine na nekom drugom studijskom programu, a žele studirati na stručnom studiju, mogu se prijaviti preko sustava NISPVU na drugi upisni rok. Također mogu se prijaviti i na treći upisni rok, ako se raspiše natječaj. U tome slučaju studenti mogu zadržati status redovitog studenta (ili mogu odabrati status izvanrednog studenta). Nakon upisa studenti podnose zamolbu za priznavanjem položenih ispita na prethodnom studijskom programu.

Postupak vrednovanja prethodnih postignuća studenata (priznavanja ispita) opisan je u Proceduri sustava kvalitete tehničkog odjela PSKTO 1.

Skip to content