Menu Close

Obavjest za prelaznike s drugih visokih učilista

SVEUČILIŠTE U SLAVONSKOM BRODU
Tehnički odjel
Slavonski Brod, Trg Ivane Brlić-Mažuranić 2

PREDMET: PRIJELAZ STUDENATA SA DRUGIH VISOKIH UČILIŠTA

Kako bi se ostvario prijelaz s drugog visokog učilišta na neki od preddiplomskih stručni studija koje izvodi Tehnički odjel potrebna je sljedeća dokumentacija:

  1. Zahtjev za prijelaz – u zahtjevu obavezno navesti adresu stanovanja, kontakt telefon (fiksni i/ili mobilni), e-mail adresu te željeni temelj financiranja studija (redoviti ili izvanredni studij).

Obrazac zahtjeva dostupan je OVDJE.

  1. Ovjereni prijepis ocjena s Visokog učilišta s kojeg se dolazi.
  2. Ovjereni studijski program – za studente koji nisu sa UNISB.
  3. Potvrdu o ocjenama iz stranog jezika – ukoliko ocjena nije navedena na prijepisu ocjena. (U protivnom kolegiji neće biti priznati).

Zahtjev s pripadajućom dokumentacijom potrebno je dostaviti poštom ili osobno na adresu Sveučilišta u Slavonskom Brodu, Trg Ivane Brlić-Mažuranić 2, 35000 Slavonski Brod, najkasnije do 26. rujna 2023. godine.

VAŽNO!

Odluka o priznavanju ispita će se dostaviti na e-mail adresu koju ste naveli u zamolbi. Uz odluku će biti dostavljena i obavijest o upisu (termini, troškovi, potrebna dokumentacija).

Studenti koji imaju status redovitog studenta 1. godine na nekom drugom studijskom programu, a žele studirati na stručnom studiju, mogu se prijaviti preko sustava NISPVU na drugi upisni rok. Također mogu se prijaviti i na treći upisni rok, ako se raspiše natječaj. U tome slučaju studenti mogu zadržati status redovitog studenta (ili mogu odabrati status izvanrednog studenta). Nakon upisa studenti podnose zamolbu za priznavanjem položenih ispita na prethodnom studijskom programu.

Skip to content